Eğitim Bir-Sen Kayseri 1 Nolu Şube üyeleri Develi’de sorunları konuştular

Eğitim Bir-Sen Kayseri 1 Nolu Şube üyeleri Develi’de sorunları konuştular

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Emin Aslantürk, şube yönetim kurulu üyeleri, Develi İlçe yönetimi ile birlikte Develi’de gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Develi’de gerçekleştirilen toplantıda Mehmet Emin Aslantürk, şube yönetim kurulu üyeleri, Develi İlçe yönetimi ve işyeri temsilcileri katılım sağladı. 
Toplantıda, Kamu çalışanlarının Özlük Haklarınının iyileştirilmesi, 3600 Ek gösterge kapsamının genişletilmesi, 4688 Sayılı Yasanın Evrensel Normlara uygun hale getirilmesi 7354 Sayılı ÖMK’ nun revize edilmesi, Kazanımların emekliliğe yansıtılması, Vergi diliminin düzenlenmesi, Şube müdürleri ve şeflerin özlük haklarının iyileştirilmesi YHS nın Genel İdare Hizmetleri sınıfına geçirilmesi ve Örgütlülüğün kıymeti ve yeni kazanımlar konuları görüşüldü. Götüşmeler de ortaya çıkan sonuç şöyle oldu:  

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ yeni müfredat taslağı değerlendirmemizi tamamladık.

Milli Eğitim Bakanlığının, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredat çalışmalarını kamuoyunun görüş ve önerilerine açmasının ardından alanında uzman 27 öğretim üyesi ve EBSAM ekibimizle birlikte toplantılarımızı yaparak, yayımlanan derslerin öğretim programlarında değerlendirmelerimizi ve analizlerimizi tamamladık.