Efeler Gençlik Kampı, gençleri ağırladı

30.07.2024 16:01:49

Efeler Gençlik Kampı, gençleri ağırladı

Her yıl binlerce gence kapılarını açan Efeler Gençlik Kampı, 25. dönem misafirlerini ağırlarken, farklı illerden Aydın’a gelen 156 genç dolu dolu yaz tatili geçiriyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Efeler Gençlik Kampı, gençleri ağırlamaya devam ediyor. Her yıl 81 ilden birçok gence kapılarını açan Efeler Gençlik Kampı, 25. dönem misafirlerini ağırladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen deniz ve doğa kampları tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilirken kamp içerisinde yapılan müzik, tiyatro, halk oyunları, el sanatları, havuz deniz ve spor etkinliklerinin yanı sıra gençlere gezilerle Aydın’ın da tanıtımı yapılıyor.

Kampta, gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçirebilmeleri için deniz ve havuz etkinliklerinden el sanatlarına, basketbol, voleybol, futbol ve badminton gibi çeşitli spor etkinliklerine kadar birçok aktivite yer alıyor. Gençlerin en gözde aktiviteleri arasında deniz ve havuz etkinlikleri yer alırken, gençler, sıcak yaz günlerinde denizde ve havuzda serinleyerek hem eğleniyor hem de yüzme becerilerini geliştiriyor. El sanatları etkinlikleri ise gençlerin yeteneklerini sergilemeleri ve yeni beceriler kazanmaları için ideal bir ortam sunuyor.