Düzce Üniversitesi en çok tercih edilen üniversiteler arasında

Düzce Üniversitesi en çok tercih edilen üniversiteler arasında

Düzce Üniversitesi en çok tercih edilen üniversiteler arasında

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024 sonuçlarına göre; Düzce Üniversitesi yüzde 100 doluluk oranıyla yine en çok tercih edilen üniversiteler arasında yerini aldı.
Nitelikli eğitim misyonu, donanımlı ve tecrübeli akademik kadrosu, bilimsel ve sanatsal alanda gösterdiği başarıları, öğrencilerine sunduğu sosyal imkanları ile kaliteli eğitim ve evrensel değer üretmede doğru adres olduğunu bir kere daha kanıtlayan Düzce Üniversitesi, 2024 YKS sonuçlarına göre lisans kontenjanlarında yüzde 98,21 ön lisans kontenjanlarında ise yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.
Düzce Üniversitesi’ne yerleşen yeni öğrenciler için tebrik mesajı yayınlayan Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir “Yeni nesil üniversite olarak; modern eğitimi, teknolojik altyapısı, birikimli akademik kadrosu ve başarılarından aldığı güçle Üniversitemiz, en değerli varlığı siz öğrencilerimizin geleceğine değer katmanın gururunu yaşıyor. Düzce Üniversitesi ailesinin yeni değerleri olan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, sizleri heyecan ve sabırsızlıkla kampüsümüze bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.