Dr. Eren’in “İyot Giren Eve Doktor Girmez” isimli yeni kitabı yayımlandı

Dr. Eren’in “İyot Giren Eve Doktor Girmez” isimli yeni kitabı yayımlandı

Dr. Eren’in “İyot Giren Eve Doktor Girmez” isimli yeni kitabı yayımlandı

Uzun yıllardır iyot kullanımı ve tedavileriyle ilgili yaptığı çalışma ve eğitimlerin yanı sıra çok sayıda hastayı sağlığına kavuşturan Ortomoleküler Tıp Danışmanı ve Bütünsel İyot Derneği kurucusu Dr. Hasan Hüsnü Eren’in “İyot Giren Eve Doktor Girmez” isimli yeni kitabı yayımlandı.
Dr. Eren’in, “İyot Giren Eve Doktor Girmez” adlı yeni kitabında, insan sağlığı için en önemli minerallerden biri olan “iyot” hakkında yanlış bilinenleri ve hatta bilinmeyenleri anlatıyor. İyot hakkındaki her türlü bilginin halka aktarılması, iyotun öneminin her platformda dile getirilmesi sadece doktorların değil iyotla ilgili bilgisi olan herkesin görevi olduğu düşüncesinden yola çıkarak bu kitabı hazırlayan Eren, başlattığı iyot hareketinin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.
“Hayatta kalabilmek için mutlaka iyota ihtiyacımız var” diyen Eren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Onsuz yaşam mümkün değil fakat aynı zamanda en zararlı görülen, uzun süreli kullanımının vücuda zararlı olduğu iddia edilen bir mineral. Ne yazık ki, günümüzde üzerinde en fazla konuşulan ve dolayısıyla hâlâ fikir birliği sağlanamamış tek mineral. Bu konuda doğru bir karara varabilmek, başlangıcından bu yana ve hâlâ süregelen bu minerale tüm yönleriyle bakmakla mümkün olacaktır. Bu kitapla dikkatinizi, bugün karşı karşıya olduğumuz iyot eksikliği salgınına çekmek istiyorum çünkü iyot bizlere çok yanlış tanıtılmış bir mineral, yaşadığınız ve çözümünü bulamadığınız birçok rahatsızlığın temelinde aslında iyot eksikliği var. İyot neden ve nasıl hayatımızdan çıktı? İyotu nasıl ve neden hayatımıza sokmalıyız? Bu iki soru, bu kitabın temel meselesini oluşturuyor” dedi.