DOSTEM’de temel ilk yardım eğitimleri tüm hızıyla sürüyor

DOSTEM’de temel ilk yardım eğitimleri tüm hızıyla sürüyor

DOSTEM’de temel ilk yardım eğitimleri tüm hızıyla sürüyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi bünyesindeki DOSTEM İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde yıl içerisinde sürekli olarak düzenlenen Temel İlk Yardım Eğitimi, bölgede hizmet veren firmalarda çalışan 14 personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi, bünyesinde açılan kurslarla mesleki eğitimde adından söz ettirmeye devam ediyor. DOSTEM bünyesindeki İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde yıl içerisinde sürekli olarak düzenlenen Temel İlk Yardım Eğitimi, bölgede yer alan firmalarda çalışan personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Denizli OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen, 2 gün boyunca toplamda 16 saat süren eğitimde 14 kursiyere DOSTEM İlk Yardım Eğitim Merkezi Müdürü Ersin Aycan tarafından temel ilk yardım konusunda uygulamalı eğitim verildi. Kursu tamamlayan kursiyerler Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği sınava girdiler. Sınavda başarılı olan kursiyerler, Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika ve ilk yardımcı kimliği almaya hak kazandılar.

DOSTEM İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde, daha önce Temel İlk Yardım Eğitimi alarak sertifika alan kursiyerlere yönelik 3 yıl da bir Güncelleme Eğitimi düzenleniyor. Bu kapsamda 3 yılı dolduran 9 kursiyerin katılımıyla Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi de gerçekleştirildi. Eğitimi tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları ve ilk yardımcı kimlikleri güncellendi.