Kumar denetiminde 2 dolandırıcı yakalandı, 7 kişiye 81 bin TL ceza

Kumar denetiminde 2 dolandırıcı yakalandı, 7 kişiye 81 bin TL ceza

Kocaeli'de yapılan kumar operasyonunda aranan 2 şüpheli tutuklandı, yoklama kaçağı 7 kişi tespit edildi.

Geniş Çaplı Kumar Operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 Mart'ta il genelinde kumar, tombala, oyun makineleri ve çevrimiçi yasadışı bahis uygulaması gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında 245 işletme ile 2 bin 416 kişi kontrol edildi.

Yoklama Kaçakları ve Tebligatlar

Yapılan kontrollerde 7 kişinin yoklama kaçağı olduğu tespit edildi ve şahıslara gerekli tebligatlar yapıldı. Ayrıca, dolandırıcılık suçundan aranan 2 şüpheli operasyon sırasında yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Para Cezaları ve El Konulan Malzemeler

Uygulamada kumar oynamaya yer ve imkan sağlama suçundan 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Denetimlerde 2 bin 800 lira kumar parası, 14 tombala pulu ve 90 tombala kartına el konuldu. Kumar oynadığı belirlenen 7 kişiye ise toplam 81 bin 228 lira idari para cezası kesildi.