DOKTOR BAŞKAN SAĞLIK ORDUSUNUN YANINDA

DOKTOR BAŞKAN SAĞLIK ORDUSUNUN YANINDA

İl Sağlık Müdürü Benli ve Bilim Kurulu Üyesi Çelik Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı cephede mücadele eden sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ediyor. Salgının yayılmasını önlemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen sensörlü el dezenfektanları Şehir Hastanesi’ne konuldu. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve aynı zamanda Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi olan Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgınının önlenmesi ve daha az insanının bu salgından etkilenmesi için hemen her alanda çalışmalar yürütüyor ve bu süreçte cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla pandemiyle mücadelede aktif rol oynayan Kayseri Şehir Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi için sensörlü el dezenfektanları üretildi. Sağlık çalışanları ve hastaların virüsten korunması için üretilen cihazlarla birlikte KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından üretimi yapılan dezenfektanlar Şehir Hastanesi’nde yedi ayrı noktaya monte edildi.

“BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a bu süreçte verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Covid salgınının tüm dünyayı etkilediği bugünlerde Başkan Memduh Büyükkılıç’ın her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Prof. Dr. Çelik, “Bizlere gönderdiği dezenfeksiyon cihazı ve sağlık çalışanlarımıza gönderdiği dezenfektanlar korona virüsten korunmamıza katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

“KAYSERİ OLARAK EL ELE VERDİK”

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli de korona virüs nedeniyle dünyada önemli bir sınav verildiğini ifade ederek “Üniversite hastanemiz ve Şehir Hastanemiz arasındaki entegrasyonu sağlayarak iyi bir yol haritası belirlemeye çalışıyoruz. Bu mücadelemizde Kayseri birlik oldu. Kayseri olarak el ele verdiğimizi ve bütünleştiğimizi görüyoruz. Bu konuda bize destek verene aynı zamanda doktor olan Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz. Göndermiş olduğu sensörlü el dezenfaktanlarını hastanemizde yedi bölgeye yerleştirdik” dedi.