Digor Kaymakamı Kahraman, Çatak Köyünde Vatandaşlarla Buluştu
Digor Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Çatak köyünde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm talimatı verdi. Ziyarete ilçe protokolünden isimler de eşlik etti.
Köyde Vatandaşlarla Buluşma
Kars'ın Digor ilçesi Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, ilçeye bağlı Çatak köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Kahraman, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşların sorunlarını yerinde görme ve dinleme fırsatı buldu.
Yerinde Tespit ve Çözüm Talimatı
Hane ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Kahraman, vatandaşların dile getirdiği sorun ve istekleri dikkatle dinledi. Dinlediği sorunların çözümü için ise ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Protokol Eşliğinde Ziyaret
Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman'a bu köy ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Turan Toksoy ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Birsen Aydın Dinler de eşlik etti.
Devlet Yatırımları ve Beklentiler
Ziyaretler sırasında Kaymakam Kahraman, vatandaşlara devletin yatırımları hakkında bilgiler aktarırken, aynı zamanda vatandaşların kendilerinden ve kurumlardan beklentilerini de dinlemeye devam etti. Digor Kaymakamı'nın benzer köy ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

