Dicle Kaymakamlığı LGS sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

1.08.2024 15:02:05

Dicle Kaymakamlığı LGS sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Diyarbakır’ın Dicle Kaymakamlığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında dereceye giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.
Başarılı öğrencileri makamında ağırlayan Dicle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır, LGS sınavında dereceye girerek yüksek puanlı okullara yerleşmeye hak kazanan öğrencileri tebrik etti. Başarılı öğrenciler, daha sonra ödüllerini almak üzere, Dicle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır ile birlikte Dicle Kaymakamlığı’na geçti.
Kaymakam Kadir Yurdagül, başarılı öğrencileri ödüllerini vermek üzere makamında kabul etti. Yurdagül, yüksek puan alarak dereceye giren başarılı öğrencileri kutlayarak ödüllerini verdi.
Öğrenciler, ağırlandıkları ve ödüllendirildikleri için Kaymakam Yurdagül’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır’a teşekkür etti.
LGS sınavında dereceye giren öğrencilerin isimleri şu şekilde:
Fatih Ortaokulu öğrencileri Evindar Toygar, Şefika Akbaş, Yunus Şeker, Rojinda Andiç; Kocaalan Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri Zeynep Asrin Çakar, Mehmet Umut Ceylan, Döğer Ortaokulu Öğrencisi Gülçin Güler ve 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu öğrencisi Muhammed Sabır.