Develi'nin yükselişi sürüyor

Develi

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Develi Belediye, sahasında konuk ettiği Kuzeyboru Aksaray MTAL’yi 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta Develi rüzgarı esmeye devam ediyor. Ligin 12.haftasında sahasında Kuzeyboru Aksaray MTAL’yi konuk eden Develi Belediyespor, galibiyet serisine bir yenisini daha ekleyerek liderlik koltuğundaki yerini korumuş oldu.    

Mücadelenin ilk setinden itibaren rakip karşısında ağırlığını oyuna koyan Develi Belediyesi seti 25-12 kazanmasını bildi. İkinci sette toparlanıp oyunda deneğe sağlamaya çalışan Kuzeyboru çok istese de Develi Belediye’nin hücumlarına boyun eğdi ve seti 25-23 kaybetti. Develi ilk iki seti de kazanmanın verdiği rahatlıkla rakibinin üstüne hücumlarını artırdı ve seti 25-20 kazanarak maçı da 3-0 kazandığını ilan etmiş oldu.  

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta 13.hafta da Develi Belediyesi 31 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Konya Pema Koleji Spor Salonu’nda Pema Koleji ile karşı karşıya gelecek.