DEVELİ BELEDİYE VOLEYBOL’DA BİR GALİBİYET DAHA

DEVELİ BELEDİYE VOLEYBOL’DA BİR GALİBİYET DAHA

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Develi Belediye Voleybol Takımı ligde 3.hafta maçında bir galibiyet daha aldı. Develi Belediye deplasmanda karşılaştığı Kuzeyboru Aksaray MTAL’yi 3-1mağlup etti.

Voleybol 2.Lig Erkekler de 3.hafta heyecanında ilimiz temsilcisi Develi Belediyespor deplasmanda Kuzeyboru Aksaray MTAL’yi konuk etti ve maçı 3-1 kazanarak gruptaki ikinci galibiyetini almış oldu. 

Müsabakaya her iki ekipte iyi başladı. Maçın daha başından itibaren karşılıklı sayılarla hakimiyetin kime geçeceği belirsizliğini korudu. Başa baş geçen ilk seti ev sahibi Kuzeyboru Aksaray MTAL 28-26 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın ikinci setinde çabuk toparlanan Develi Belediyespor seti 13-25 kazanarak rakibine de bir cevap vermiş oldu. Daha sonrasında 3.seti 18-25 ve 4.seti de 16-25 kazanan Develi Belediyespor gruptaki ikinci galibiyetine ulaşmış oldu. Develi Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarttı ve üst sıralara tırmanmaya devam etti.       

Ligin 4.haftasında Develi Belediyespor evinde PEMA Koleji ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 15 Kasım 2020 Pazar günü saat 14.00’da Develi Şehit Murat Kocatürk Spor Salonu’nda oynanacak.