Develi Belediye Voleybol, Ürgüp Voleybol'a da acımadı

Develi Belediye Voleybol, Ürgüp Voleybol

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Develi Belediye, 17.haftada evinde konuk ettiği Ürgüpspor’u 3-1 yenerek liderlik koltuğunu yeniden devraldı.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta 17.haftada oynanan müsabakalarla grup heyecanı devam etti. İlimizi temsil eden Develi Belediyespor evinde konuk ettiği en yakın rakibi Ürgüpspor’u 3-1 yenerek liderlik koltuğunu yeniden devralmış oldu.

Şehit Murat Kocatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya dengede başlayan ve rakibi ile ilk set tam anlamıyla güç mücadelesi ortaya koyan Develi Belediyespor seti 26-24 kazanarak önemli bir üstünlük elde etmiş oldu.

Ardından setin kazanılmasının verdiği oral ile Develi’de oyuncular rakip karşısında ikinci sette de istediklerini gerçekleştirdiler ve seti 25-21 kazanmasın bilerek skoru 2-0 yaptılar.  İlk iki seti kazanmanın verdiği rehavet oyunculara pahalıya mahal oldu ve rakip Ürgüpspor’da oyuncular seti 20-25 kazanarak setlerde skoru 2-1’e taşımış oldular. Çabuk toparlanmasını bilen Develi’de oyuncular seti 25-22 kazanarak maçı 3-1 kazandıklarını ilan ettiler.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta alınan bu galibiyetle play-offlara da yaklaşılmış olundu. Develi Belediyespor son hafta da rakibi Korkuteli’nden bir puan dahi alsa adını play-offlara yazdırmış olacak. Gruptaki son maçta Develi Belediyespor deplasmanda Korkuteli’ne misafir olacak. Karşılaşma 07 Mart Pazar günü saat 14.00’da Antalya Korkuteli-Recep Gürbüz Spor Salonu’nda oynanacak.