DEVA Partisi Develi ve Hacılar'da ilçe başkanlarını atadı

DEVA Partisi Develi ve Hacılar

Demokrasi ve Atılım Partisi Kayseri’de teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yetki belgelerini vermeye devam ediyor.

Nisan ayında Pınarbaşı, Tomarza ve Yeşilhisar ilçelerinde kurucu ilçe başkanlarına teşkilatlanmalarını oluşturmaları için yetki belgelerini veren DEVA Partisi, Develi ve Hacılar ilçesinde de teşkilatlanma çalışmaları için kurucu ilçe başkanlarına yetki belgelerini verdi.

 

Partinin il binasında yapılan törenle kurucu ilçe başkanlarına yetki belgeleri, DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve GMYK Üyesi, 9. Bölge Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Gezer ile İl Başkanı Begüm Başmısırlı tarafından takdim edildi. Törende konuşan Başkan Başmısırlı: “DEVA ailesini Kayseri’de genişletmeye devam ediyoruz. Nisan ayında verdiğimiz üç ilçemize bugün iki ilçe daha katarak partimizin Kayseri’de teşkilatlanmasına devam etmekteyiz. Bugün kurucu ilçe başkanı olarak yetki belgelerini verdiğimiz Develi ilçemizden Ömer Çokyıldırım ve Hacılar ilçemizden Ali Tayfun Çakıcı’nın ilçelerinde DEVA bayrağını çok iyi bir şekilde dalgalandıracaklarına ve yapacakları çalışmalar ile partimizin teşkilatlanma çalışmalarında gücümüze güç katacaklarına inanmaktayım. İkna edilmişlerin değil inanmış kişilerin partisi konumunda olan partimize ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız tarafından da günden güne artan yoğun bir teveccühü söz konusu. Bunu ilçelere yaptığımız saha ziyaretlerinde de görüyoruz. Diğer ilçelerimizde teşkilatlanma çalışmaları için istişare lerimiz devam etmekte olup önümüzdeki haftalarda yetki belgesi vereceğimiz ilçelerimizi de duyuracağız. Çıktığımız bu güzel ve memlekete deva olacak bu yolun bugün yetki belgelerini verdiğimiz başkanlarımıza, Deva ailesine ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Yetki belgeleri takdim edilip rozetleri takılan kurucu ilçe başkanlarının isimleri ise şöyle: Develi ilçesi, Ömer Çokyıldırım, Hacılar ilçesi, Ali Tayfun Çakıcı. Ayrıca kongre çalışmaları hakkında bilgi veren İl başkanlığı, DEVA Partisi Pınarbaşı 1. Olağan İlçe Kongresinin 24 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşeceğini belirtti.