DESOB seçimlerinde Kırmızı Liste 22 odayı kazandı

DESOB seçimlerinde Kırmızı Liste 22 odayı kazandı

Kırmızı Liste'nin desteklediği adaylar, DESOB'da yapılan 22 oda seçiminin tamamında zafer elde etti.

Kırmızı Liste'nin Tam Zaferi

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası (DESOB) seçimlerinde, Kırmızı Liste'nin destek verdiği adaylar büyük bir başarıya imza attı. Toplamda yapılan 22 oda seçiminin tamamında, liste adayları ipi göğüsleyen taraf oldu.


Ebedinoğlu Yeniden Başkan Seçildi

DESOB Başkanı ve aynı zamanda TESK Genel Başkan Vekili olan Alican Ebedinoğlu, karma oda seçimlerinde 488 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Ebedinoğlu'nun bu zaferi, Kırmızı Liste'nin genel başarısının da önemli bir göstergesi oldu.


Seçimlere Damga Vurdular

Başkan Ebedinoğlu'nun destek verdiği Kırmızı Liste adayları, birbiri ardına seçimleri kazanarak DESOB bünyesindeki oda yönetimlerinde söz sahibi oldu. Şu ana kadar sonuçlanan tüm seçimlerde Kırmızı Liste adaylarının damga vurması, odalar arasında dikkat çeken bir gelişme olarak kayıtlara geçti.