Deprem bölgesinde ev kuracak vatandaşları faizsiz beyaz eşya sahibi yapacak fırsat

24.08.2024 09:11:07

Deprem bölgesinde ev kuracak vatandaşları faizsiz beyaz eşya sahibi yapacak fırsat

Türkiye’nin 22 farklı noktasında bayisi bulunan Hatay merkezli Altıneller Vestel, 60 bin TL’ye kadar yüzde 0 faizle 6 ay taksitle beyaz eşya satışıyla depremzede vatandaşların yuvalarını kurmalarına destek oluyor.
Türkiye’nin yerli markası Vestel’in önde gelen bayilerinden olan Altıneller; Hatay, Adana, Mersin ve Yalova’da bulunan 22 şubesiyle vatandaşlara hizmet veriyor. Hatay merkezli olan ve asrın felaketi sonrası bölgeye açtığı şubelerle vatandaşların beyaz eşya ihtiyaçlarını yerli ürün olan Vestel’le karşılayan Altıneller, şimdiyse afetzede vatandaşların yuvalarını kurmak için kaçırılmayacak bir fırsatı hayata geçirdi. Altıneller Vestel’in 60 bin TL’ye kadar sıfır faizle peşin fiyatına 6 aya kadar taksit imkanı kampanyası vatandaşlardan ilgi gördü.
Altıneller Vestel Defne mağazası sorumlusu Nebil Kertuş, kampanya hakkında bilgi vererek, “Altıneller Vestel olarak Türkiye’de 22 şubemizle, 4 şehrimizde hizmet vermekteyiz. Adana, Mersin, Yalova ve Hatay’da şubelerimiz bulunmaktadır. Firmamızın ana merkezi Hatay’da bulunmaktadır. Deprem sonrası afetzede vatandaşlarımızın taksitle alışverişe yönelimi arttı. Bizde çeyiz seti almak isteyen, yeni yuva kurmak isteyen vatandaşlarımızı düşünerek harekete geçtik. Vatandaşlarımızı 60.000 TL’ye kadar sıfır faizle peşin fiyatına 6 aya kadar taksit imkanıyla beyaz eşya sahibi yapıyoruz. Bu fırsattan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızı şubelerimize bekliyoruz. Hatay’ı seviyoruz” dedi.