Denizlispor’un sağlığı Özel Egekent Hastanesine emanet

Denizlispor’un sağlığı Özel Egekent Hastanesine emanet

Denizlispor’un sağlığı Özel Egekent Hastanesine emanet

DENİZLİ (İHA) – Denizli Özel Egekent Hastanesi, Denizlispor’un sağlık sponsoru oldu. Denizlispor’un maçlarına ambulans ve sağlık personeli temin edecek olan Egekent Hastanesinin uzman ekibi, futbolcuların ve teknik ekibin de sağlık kontrolleri gerçekleştirdi.

Denizli sağlık sektörünün önemli markalarından olan Özel Egekent Hastanesi spora ve sporcuya destek olmaya da devam ediyor. Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve önceki dönem kulüp başkanlarından Mustafa Üstek, hastane olarak Denizlispor’a sağlık sponsoru olduklarını söyledi. Anlaşma gereği hastanede görevli uzman ekipler tarafından Denizlisporlu futbolcuların sağlık taramasından geçirildiğini anlatan Üstek, “Kentin markası Denizlispor’umuz ile hastanemiz arasında sağlık protokolünü imzaladık. İmzalanan protokol gereği geçtiğimiz hafta Denizlisporlu futbolcularımız hastanemizde görevli uzman ekipler tarafından sağlık kontrollerinden geçirildi. Hastane olarak imzaladığımız sponsorluk anlaşması gereği Denizlispor’umuzun maçlarında hastanemize ait ambulansımız ve sağlık personellerimiz görev yapacak. Kulüp başkanlığını da yaptığım Denizlispor’umuza sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah hep birlikte güzel, başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

Spora ve sporcuya tam destek
Özel Egekent Hastanesi olarak Denizlispor’dan sonra Uğur Okulları Kadın Voleybol Takımının da sağlık sponsoru olduklarına dikkat çeken Üstek, “Hastane olarak spora ve sporcularımızın sağlığına büyük önem veriyoruz. Başta Denizlispor olmak üzere sporla ilgili kulüplerin yanlarında olmak, onlara da başarılı sağlık personelimizle birlikte en kaliteli sağlık hizmetini sunmak istiyoruz. Kadın voleybol takımımızla da sağlık sponsorluğunu bu yüzden imzaladık. Sponsor olduğumuz tüm kulüplerimize başarılı, bol puanlı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Onların sağlığı artık bize emanet” diye konuştu.

Uzman Hekim Kadrosu
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek, Özel Egekent Hastanesi olarak beyin ve sinir cerrahisi, gastroenteroloji, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları, kulak burun boğaz, enfeksiyon hastalıkları, nöroloji, plastik ve estetik cerrahi, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, radyoloji, dahiliye, anestezi ve reanimasyon, çocuk sağlığı ve hastalıkları, genel cerrahi, kardiyoloji, kalp damar cerrahisi ve kadın doğum bölümlerinde görev yapan başarı ve tecrübeli 41 uzman hekimle Denizli halkına hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.