Denizli İdmanyurdu hazırlıklarını Alaşehir maçıyla sürdürdü

13.09.2024 10:49:37

Denizli İdmanyurdu hazırlıklarını Alaşehir maçıyla sürdürdü

Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta temsil edecek olan Denizli İdmanyurdu, yeni sezon çalışmaları kapsamında BAL temsilcisi Alaşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı.
Denizli İdmanyurdu yeni sezon hazırlıklarını Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak nezaretinde sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar bu kapsamda BAL temsilcisi Alaşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. Başkarcı Stadı’nda oynanan Denizli İdmanyurdu - Alaşehir Belediyespor karşılaşmasını izleyen Kulüp Başkanı İbrahim Gürel ve yönetim kurulu üyeleri, takıma destek verdi.
İki devre halinde oynanan ve bütün futbolcuların şans bulduğu hazırlık maçını değerlendiren Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak, ikinci hazırlık karşılaşması oynadıklarını ifade ederek, "Bir taraftan fiziksel olarak kendimiz hazırlamaya çalışırken diğer yandan da hazırlık maçlarımızla eksiklerimizi görüyoruz. İki maçtır hemen hemen bütün oyuncularımızı oynattık. Bu maçın analizini yapacağız" dedi.

"Önemli olan oyun"
Maçın ilk yarısında genel anlamda istedikleri oyunu sergilediklerini vurgulayan Kaynak, "İlk yarı 20-25 dakika istediğimiz oyun vardı sahada ama ondan sonra rakip istediklerini yapmaya başladı. Bu maçlarda sonuç önemli değil, kazansak ta önemi yok. Önemli olan oyun. Daha yolun başındayız, pas oyununda eksikliklerimiz var. Sezona kadar eksiklerimizi kapatıp lige en iyi şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.