Tarih: 19.08.2024 13:01

Denizli Ersen Atan Eğitim Kurumlarının özel öğrencisi YKS’de Türkiye 313.’sü oldu

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Ersen Atan Eğitim Kurumları Bereketler Şubesinin görme engelli öğrencisi Feyzanur Kaya, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) büyük bir başarıya imza attı. Tüm engelleri aşan Feyzanur, sınavda derece yaparak Türkiye 313.’sü oldu.

2016’dan bu yana Denizli’de eğitim camiasında ailelere ve öğrencilere hizmet veren Ersen Atan Eğitim Kurumları, şehrin eğitim kalitesine değer katmaya devam ediyor. Topluma nitelikli ve vasıflı bireyler yetiştiren Ersen Atan Eğitim Kurumları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilklerine sahip çıkan vizyoner yapısıyla her sene yüzlerce öğrencisini mezun edip, başarı zirvesine ulaştırıyor.

Geleneğine sadık kalan Ersen Atan Eğitim Kurumları, bu sene de yüzlerce öğrenciyi hayalindeki üniversiteye kavuşturarak hem öğrencilerini hem de ailelerini mutlu etti. Geride kalan eğitim öğretim sezonunda 617 öğrencisini mezun eden Ersen Atan Eğitim Kurumları, onlarca öğrencisinin tıp, dişçilik, yapay yazılım, yazılım mühendisliği, pilotluk, hukuk, psikoloji, yabancı dil, mütercim tercümanlık ve öğretmenlik gibi bölümleri kazanmalarına destek oldu. Eğitimin yanı sıra öğrencilerine rehberlik de yapan kurum, binlerce başarı öyküsünün altına imzasını attı.

Feyzanur’ub başarısı ayrı bir mutluluk kaynağı oldu
Ersen Atan Eğitim Kurumlarının bu yılki başarı serüvenini, diğer yıllardan farklı ve özel kılan en önemli unsur, görme yetisi olmayan öğrenciye bütün imkanlarını seferber ederek bir üniversiteyi kazandırmak oldu. Manevi ve akademik görev üstlenen ve de bunu başarıyla taçlandıran Ersen Atan Eğitim Kurumlarının görme engelli öğrencisi Feyzanur Kaya YKS’de Türkiye 313.’sü olarak Psikoloji Bölümünü kazandı.

Kurum olarak geleneklerine bağlı olduklarını ifade eden Ersen Atan Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ersen Atan, “Çok mutlu ve gururluyuz. Bu sene de üstlendiğimiz görevi başarıyla tamamladık. Ailelerimizin ve çocuklarımızın bize olan itimadını bir kez daha doğrulttuk, güvenlerini bir kez daha tazeledik. Başta Feyzanur Kaya olmak üzere bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi.

7 yıllık emek başarıyla taçlandı
7 yıldır Feyzanur Kaya ile beraber çalıştıklarını ifade eden Ersen Atan Eğitim Kurumları Genel Eğitim Koordinatörü Kamil Vüsal Paşayev de “Kapımızdan içeriye minik bir kız çocuğu olarak ayak basan Feyzanur Kaya’yı bugün üniversiteye bir hanımefendi olarak gönderiyoruz. Bu başarı, görme engeli olan ama hiç bir zaman bunu engel olarak görmeyen bir kızımızın hikayesidir. Daha doğrusu bu hikayenin başlangıcıdır. Ardını Feyzanur Kaya ve onun gibi fiziksel engeli olan gençlerimiz yazacak" dedi.

Gençlere "Engelleri basamak olarak kullanalım, su gibi olalım ve her koşula uyum sağlayarak akıp yolumuzu bulalım" tavsiyesinde bulunan Paşayev, üniversite kazanan bütün öğrencilere başarılar diledi.


Elde ettiği başarıda pay sahibi olan Ersen Atan Eğitim Kurumlarına teşekkür eden Feyzanur Kaya ise duygularını şu sözlerle paylaştı:
"Çok mutluyum. Bu süreçte bana emek veren, destek olan başta ailem olmak üzere Ersen Atan Eğitim Kurumlarına, öğretmen kadrosuna, bireysel benimle ilgilenen öğretmenlerime ve herkese çok teşekkür ediyorum, iyi ki varlar"

Feynanur Kaya akranlarına ve engeli olan insanlara; "Mücadele edin ve asla vazgeçmeyin! Azimle, çabayla ve sabırla her şey mümkün. Üniversite hayatım boyunca engeli olan insanlara örnek ve ilham kaynağı olmaya çalışacağım" diyerek seslendi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB