Tarih: 02.09.2024 12:14

Denizli Büyükşehir ile açık hava sinema günleri devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinemaları ile 2 dev eser daha halkla buluşuyor. Türk sinemasının başarılı yapımlarından “Aile Arasında” 4 Eylül Çarşamba günü, “Vizontele” ise 7 Eylül Cumartesi günü Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gösterime girecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin nostaljik sinema gösterimlerini tekrar canlandırdığı açık hava sinema günleri sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından organize edilen sinema gösterimleri 4 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’de “Aile Arasında” ile devam edecek. Engin Günaydın, Demet Evgar, Fatih Artman, Su Kutlu, Gülse Birsel, Ayta Sözeri, Derya Karadaş, Devrim Yakut ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin başrollerde olduğu Türk sinemasının son dönemlerine damga vuran komedi filmi Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gösterime girecek.

Türk sinemasının bir diğer başarılı yapımlarından olan, başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Altan Erkekli’nin yer aldığı “Vizontele” ise 7 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Denizlililerle buluşacak. Film, açık hava sinema günlerinin adresi olan Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gösterime girecek. Filmlerin ücretsiz rezervasyonlarının Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden online olarak yapılacağı belirtilirken, gösterimlerde vatandaşlara ücretsiz patlamış mısır ve gazoz ikram edilecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB