Çocuğun Yanında Havaya Ateş Açan Şahıs Yakalandı

Çocuğun Yanında Havaya Ateş Açan Şahıs Yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, küçük bir çocuğun yanında silahla havaya ateş eden ve bu anı sosyal medyada paylaşan şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay Sosyal Medyada Paylaşıldı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşanan bir olay, sosyal medyaya düşen bir video ile gün yüzüne çıktı. Bir şahıs, küçük bir çocuğun yanında silahla havaya ateş açtı. Bu endişe verici anlar, şahıs tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve ardından sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Polis Hızlı Müdahale Etti

Paylaşımın ardından harekete geçen Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu şahsı kısa sürede tespit ederek gözaltına aldı. Şüphelinin ikametinde gerçekleştirilen aramada, olayda kullanıldığı tespit edilen bir tabanca ele geçirildi.

Yasal Süreç Başlatıldı

Yakalanan şahısla ilgili olarak savcılık talimatı doğrultusunda yasal işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında şahsın ifadesi alınırken, olayın tüm detayları araştırılıyor.