Cihan Ünal Kent Konseyi başkanı oldu

Cihan Ünal Kent Konseyi başkanı oldu

Cihan Ünal Kent Konseyi başkanı oldu

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu ikinci oturumu Düzce Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan oylamada Kent Konseyinin yeni başkanı Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal oldu.
Düzce Belediyesi Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısı, bugün gerçekleştirilen ikinci oturumla 2024-2026 yılları arasında görev yapacak yeni başkan ve yönetimini seçerek sona erdi. Düzce Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti Katip Üyeliğine Ayfer Yüksel ve Furkan Dertli olarak belirlenmesinin ardından oturuma bir önceki dönem Kent Konseyi Başkanlığı yapan Av. Arb. Ali Dilber başkanlık etti.
Kent Konseyinin önceki dönem çalışmalarının da katılımcılarla paylaşıldığı toplantıda daha sonra yönetim ve başkanlık seçimine geçildi. Tek aday ve tek liste ile gidilen seçimlerde yapılan açık oylamada Cihan Ünal ve yönetimi oy birliği ile kabul edildi.
Yürütme Kurulu seçimlerinde ise Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş ve Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Dertli dışında BeyazAy Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Çelebi, Düzce Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kütük, Tarım İl Müdürü Esra Uzun, İlimder - İlim Yayma Cemiyeti Düzce Şube Başkanı Gürol Ün, Camikebir Mahallesi Muhtarı Arif Arslan açık oylama usulü yapılan seçimlerde oybirliği ile Kent Konseyi Yürütme Kuruluna seçildi.
Kent Konseyinin yeni yönetimi yönetmeliğin öngördüğü şekilde 2024-2026 yılları arasında iki yıl boyunca görev yapacak.