Tarih: 20.08.2024 16:17

Cedidiye Meydan projesi çalışmaları hız kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cedidiye Camii ve meydanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmaların hızlanması talimatını verdi.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cedidiye Camii yenileme çalışmalarını inceleyerek çevre esnaf ile sohbet etti. Caminin yenilenen minareleri, dış kaplamaları ve çevre düzenlemesini gezen Faruk Özlü’ye ilgili birim müdürleri ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti. Tarihi meydanın konseptine ve cami mimarisine uygun olarak düzenlenen alanda cenaze araçlarının yeni döşenen taşlar üzerine çıkarılmaması için gerekli düzenlemenin yapıldığını ifade eden Özlü, çevre esnaf ve cami cemaati ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ayrıca Belediye Başkanı Özlü, minare kaidelerinin kaplama çalışmaları devam ederken bahçedeki peyzaj ve diğer düzenlemelerin de hızla tamamlanması için talimatlarını verdi.

“Vatandaşlarımızın beklentilerini gerçekleştiriyoruz”
Düzce’yi dört bir yanında devam eden çalışmalarla daha yaşanabilir hale getirmek için çabaladıklarını ifade eden Başkan Özlü, Cedidiye Meydanı’ndaki çalışmaların hızlanacağını söyleyerek, "Cami, çarşı, meydan konsepti ile başlattığımız Kent Estetiği Projesi planladığımız şekilde ilerliyor. Camii çevresini yeni görüntüye kavuşturduk. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti motivasyon kaynağımız. Düzce’mizi güzelleştirmek, eskimiş çürümüş her yeri şehrimize yakışır hale getirmek bizim asli görevimizdir. Bu konuda hızlı ve kalıcı çözüm üretiyoruz, buradaki peyzajın da en kısa zamanda bitirilmesi için arkadaşlarımız ile gerekli görüşmeleri yaptık. Kararlı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB