Çaycuma’da okul öncesi farkındalık etkinliği düzenledi

23.08.2024 16:11:09

Çaycuma’da okul öncesi farkındalık etkinliği düzenledi

Okul öncesi farkındalık etkinlikleri kapsamında Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, bağımsız anaokulu müdürleri ve öğretmenlerin katkılarıyla, okul öncesi eğitimin çocuğun hayatındaki önemine vurgu yapmak, toplumun okul öncesi eğitime yönelik farkındalığını artırmak; aile, okul, çocuk iş birliğini güçlendirmek amacıyla etkinlikler düzenlendi.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Egitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürleri Hamza Eryiğit, Muhammet Atlı, anaokulu müdürleri, öğretmenleri, veliler ve okul öncesi çağı öğrencileri katılım sağladı. Etkinlikte, çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği aktiviteler, oyunlar, etkinlikler gerçekleştirildi. "Okul Öncesi Farkındalık Etkinlikleri"nde, velilerin öğrencilerin eğitimi konusundaki farkındalıklarını artırmak amaçlanarak, anaokulu müdürler ve öğretmenler tarafından ailelere yönelik çocukların gelişim süreçlerine katkıda bulunacak eğitici ve bilgilendirici programlara da yer verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, düzenlenen etkinlikte öğrencilerle keyifli dakikalar geçirirken, velilerin okul öncesi eğitimin çocuklarının gelişimi üzerindeki olumlu etkilerini fark edeceklerini ve farkındalıklarının artacağını belirterek, emek veren ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.