CANSUYU 'EVİNİZE SAĞLIK' İÇİN KOLLARI SIVADI

CANSUYU

Muhtaçların imdadına yaptığı yardımlar ile yetişen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yeni projesi “Evinize Sağlık” ile şimdi de korona virüs nedeniyle yardıma muhtaçların evlerine sağlık götürüyor.

Cansuyu Kayseri Temsilcisi Engin Kutluay yardım kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. Kutluay, “Olağan ve olağanüstü zamanlarda yurt içi ve yurt dışındaki muhtaçlara maddi ve manevi yardımda bulunan, insan hak ve özgürlüklerinin ihlal edilmesinin önlenmesi ile hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönünde de çalışmalar yapan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yeni bir yardım kampanyası için kolları sıvadık. Bir süredir dünya gündemini meşgul eden ve ülkemizde de ciddi şekilde etkileri hissedilen korona virüs vakalarına karşı başlattığımız yardım kampanyası ile salgından etkilenen ailelere yardım elini uzatıyoruz. Özveriyle yardım çalışmalarını gerçekleştirirken kumanya, hijyen paketi ve çocuklar için oyuncak destekleri ile ‘Evinize Sağlık’ kampanyasını devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Engin Kutluay, “Kurulduğumuz günden bu yana toplumun her kesiminden insana ulaşan yardım elini yurt dışına da uzatıyoruz. Yapmış olduğumuz yardımlar ile dünya üzerindeki kanayan yaraları büyük bir özveriyle dindirmeyi başarıyoruz. Yetimlere yapılan yardımlar ile yaşamını tek başına idame ettirmeye gücü yetmeyen yetimlere, kendi ayakları üzerinde duracak yeterliliğe ulaşıncaya kadar maddi ve manevi katkıda bulunuyoruz. Eğitimlerini sağlamak ve onları baba şefkati ile hayata hazırlama amacı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayırseverlerin bağışladığı kurbanları yoksulluğun hüküm sürdüğü Afrika ve dünya üzerindeki 60’dan fazla ülkede dağıtılarak insanların yüzünü bir nebze de olsa güldürmeyi başarıyoruz. Suya ulaşmaya güçlük çeken bölgelerde hayırseverlerin adına açılan su kuyuları, Ramazan aylarında düzenlenen iftar organizasyonları ve yapılan camiiler de gerçekleştirilen diğer çalışmalarımız arasında yer alıyor. Korona virüse karşı başlatılan “Evinize Sağlık” kampanyası ile de yardıma muhtaç ailelerin evine yardım ve sağlık götürerek bu zorlu süreci en az zararla atlatmalarına olanak sağlıyoruz. Kampanya kapsamında SMS, kumanya ve hijyen paketi şeklinde yapılabilen yardımlarla “Evinize Sağlık” getirmeye devam ediyorum” şeklinde konuştu.

Dağıtımlara eşlik eden Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Başkanı Baki Coşkun ise yardıma muhtaçlara ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Kayserimizde çok sayıda hayırsever var. Biz ihtiyaç sahipleri ile hayırseverleri bir araya getiriyoruz. Kayserimizde ’Evinize Sağlık” kampanyası hakkında daha fazla bilgiye internet adresi ile Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilirler. Gün birlikte olma günüdür” dedi.