Tarih: 08.08.2024 19:15

Canik’te kentsel dönüşüm hamlesine vatandaşlardan yoğun ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Samsun Canikli vatandaşlar kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmelerine akın etti.
Canik’te kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşların tam desteğiyle devam ediyor. Modern ve güvenli konutlara kavuşmak isteyen vatandaşlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçede açılan Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’ne akın etti. Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’nde süren uzlaşma görüşmelerine katılan Soğuksu Mahallesi’ndeki hak sahibi vatandaşlar, yeni ve güvenli evlerine kavuşmak için geldiklerini ve. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

“Hemşehrilerimizi güvenli ve sağlam konutlara kavuşturacağız”
Soğuksu Kentsel Dönüşüm Bölgesi’nde güvensiz yapı stoklarını ortandan kaldırmaya devam ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde kentsel dönüşüm çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projemiz kapsamında Soğuksu Mahallemizdeki depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırıyoruz. Soğuksu Mahallemizdeki hak sahibi vatandaşlarımız için bir kez daha uzlaşma görüşmelerini başlattık. Hemşehrilerimiz uzlaşma görüşmelerine büyük bir ilgiyle katılım sağlamaya devam ediyor. Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Sandıkçı’dan Bakan Kurum’a Teşekkür
Canik’te 17.5 hektar alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilçede hayata geçmesinde katkılarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Soğuksu Mahallesi’ndeki hak sahibi vatandaşlar, Şehit Mesut Birinci Caddesi’nde Canik Kültür Merkezi’nin yanında açılan Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi’nde uzlaşma görüşmelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB