Can Güven: "Eksiklerimiz var, transfer yapmaya devam edeceğiz"

3.09.2024 15:39:55

Can Güven: "Eksiklerimiz var, transfer yapmaya devam edeceğiz"

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele verecek olan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Can Güven, kadroda eksiklerinin olduğunu ve transferlere devam edeceklerini söyledi.
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, 7 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Talasgücü Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven de 2024-2025 sezonu öncesinde yapılan hazırlık süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerine değinen Güven, "Öncelikle olarak ilk dönemimizi Zonguldak’ta geçirdik. Bir adaptasyon dönemiydi. Bir sürü denemeye gelen oyuncumuz ve elimizde olan az oyuncularımızla beraber iskelet bir çalışma yaptık. Akabinde bir Devrek kampı 9 günlük, arkasından da 6 günlük bir Bolu kampıyla beraber araya da 3 hazırlık maçı sıkıştırabildik. Artık maç haftasına girdik. Talasgücü Belediyespor ile oynayacağımız müsabaka öncesinde haftanın ilk antrenmanıyla beraber takımımız toplandı. Haftayı iyi ve güzel geçirmek istiyoruz. Uzun zaman sonra sezonun ilk karşılaşmasıyla 2024-2025 sezonuna merhaba diyeceğiz, Zonguldak şehri de merhaba diyecek. Takımlarını görmek isteyecekler ilk maç içeride güzel bir ambiyans, güzel bir ortam. Takım hazırlıkları da iyi bir şekilde gidiyor. Oyuncuların da takım olmak adına bu karşılaşmayla ilgili istek ve inançları yüksek. İnşallah hafta sonu da güzel bir galibiyetle 3 puanı taraftarımıza armağan ederek, güzel bir başlangıç yapmak niyetimiz var" ifadelerini kullandı.

"Eksiklerimiz var, transfer yapmaya devam edeceğiz"
4-5 oyuncuyu daha transfer etmek istediklerinin altını çizen Güven, "Eksiklerimiz var. Transfer yapmaya devam edeceğiz. En az 4 oyuncuyu daha sistemin içerisine katmak istiyoruz. Takımın temelini oluşturacak, takıma fayda getirecek, takımın yükünü alacak 4-5 transfere daha ihtiyacımız var. Ama haftamız da çok kısıtlı. Lig hafta sonu başlıyor. Elimizdeki oyuncularla şu an yeni gelen oyuncularımızın ve gelecek olan oyuncularımızın da takımın bir 15 gün gerisinden geliyor olması bizim adımıza her ne kadar handikap olsa da elimizdekilerle de bir mesai yapmış olmamız bir avantaj. O yüzden bir an önce aramıza geç katılan ve yeni katılacak olan arkadaşlarımızın da hazırlığıyla beraber ilerleyen haftalarda daha da kaliteli bir kadro derinliği olan bir takım haline gelecek inşallah" şeklinde konuştu.