‘Can Dostlar’ projesiyle evlerde artık onların da odaları var

‘Can Dostlar’ projesiyle evlerde artık onların da odaları var

‘Can Dostlar’ projesiyle evlerde artık onların da odaları var

Adana’da faaliyet gösteren bir inşaat firması, ‘Can Dostlar’ projesi kapsamında evlere kedi ve köpek odası tasarladı.
Kentte uzun yıllardır faaliyet gösteren Kayra Proje, kedi ve köpekler için ‘Can Dostlar’ projesini hayata geçirdi. Evin bir bölümüne kedi ve köpek odası tasarlayan firma, bu proje ile evcil hayvanlara daha konforlu yaşam alanı sundu.
İhlas Haber Ajansı’na konuşan iş adamı Savaş Yükselyalçın, “Tüm canlıların yaşama hakkı vardır bizler yapmamız gerekeni yapmadığımız için onlar şimdi bu durumdalar ve şimdi artık doğru olanı yapma zamanı geldi. Ev tasarlarken mutfak, tuvalet ve ortak alanlar gibi artık can dost odası da var. İç Mimar Sena Bolat ile birlikte bu projeyi hayata geçirdik. Hayvan haklarını gerçek anlamda koruyoruz. Onlara gereken değer ve önemi veriyoruz. Bu artık bizim bütün inşaat projelerimizin standartlarında her zaman uygulayacağımız bir proje olacak” dedi.
Proje hakkında
Yükselyaçın, proje hakkında da bilgiler vererek, “Dayanıklı malzeme ile yapılan projede genişliğe de yer verildi. Kolay temizlenebilir olan odada ayrıca havalandırma delikleri de oluşturuldu. Isı yalıtımı da düşünülen projede rahat yatak, mama ve su alanı, oyuncak ve aktivite alanlarına da yer verildi. Ayrıca giriş ve çıkışta güvenlik içinde önlemler alındı. Çok daha fazlası için insanlar bizim sosyal medya hesaplarımızdan ve ‘www.kayraltd.com’ adresinden bilgileri alabilir” ifadelerini kullandı.