Çamlıyayla’da yayla şenliği coşkusu

28.08.2024 13:29:53

Çamlıyayla’da yayla şenliği coşkusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından, yayla turizminin gözde noktalarından Çamlıyayla’da, ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ ve ‘Yayla Şenliği’ düzenlendi.
Hareketli müzik eşliğinde geleneksel oyunların yanı sıra, atölye çalışmalarının da yapıldığı ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ programında çocuklar doyasıya eğlenirken, Büyükşehir Belediyesinin ikramlıkları ve hediyeleri ile de mutlu oldular. Aynı alanda akşam saatlerinde gerçekleşen ‘Yayla Şenliği’nde sahne alan Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Grubu, muhteşem bir konsere imza attı. Halk Oyunları ekibi ise büyük beğeni topladı. Anadolu’nun dilden dile dolaşan eserlerinin seslendirildiği konsere, vatandaşlar da eşlik etti.

“Büyükşehir, vatandaşlarımızın ihtiyacı olan tüm hizmetleri yerine getiriyor”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, sosyal etkinliklerin kent geneline renk kattığını ifade ederek, “Mersin Büyükşehir Belediyemizin her alandaki çalışmaları devam ediyor. Yol da yapıyor, park da yapıyor, katlı kavşak da yapıyor, kaldırım da yapıyor. Yani Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar vatandaşlarımızın ihtiyacı olan hizmetleri yerine getiriyor. Tüm bunların yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklerle de sizleri kıymetli sanatçılarımızla buluşturuyor. Böylece de gecelerimizin ve günlerimizin güzel geçmesine vesile oluyor. Bu bağlamda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e; sizlerle bir araya gelmemize vesile olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.

“Bizim en büyük gücümüz ve desteğimiz, Mersin Büyükşehir Belediyesi”
Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu ise Başkan Vahap Seçer’e ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Çamlıyayla hizmet istiyor, Çamlıyayla hizmete daha rahat ulaşmak istiyor. Bunda da bizim en büyük gücümüz ve desteğimiz, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’dir. Dolayısıyla Başkanımıza, şimdiye kadar vermiş olduğu ve bundan sonra da vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.