Tarih: 17.07.2024 12:00

Camide çıplak poz veren Eda Taşpınar İtalya’yı çok sevdi

Facebook Twitter Linked-in

Skandal hareketleri ve fotoğrafları ile adından sık sık söz ettiren sosyetik güzel Eda Taşpınar, dünyanın gözde tatil beldelerini sırayla ziyaret etmeye devam ediyor. Gündemden düşmemeyi çok seven ve bunun için toplumun hassas noktalarına bile dokunmaktan çekinmeyen Taşpınar, son olarak Sultanahmet’te bulunan Four Seasons Otelinin bahçesindeki camide verdiği müstehcen pozla gündeme gelmişti. Eda Taşpınar İtalya’nın ünlü tatil beldelerindeki paylaşımları ile "Eda yazı İtalya’da geçirmeye kararlı” yorumlarına neden oldu. İtalya’da ünlü tatil noktalarını bir bir gezen Taşpınar gezisini de instagramdan takipçileri paylaşmaktan geri durmuyor.
Fours Seasons Oteli bahçesinde bulunan Hayyatin-i Hassa Camii içerisinde çektiği müstehcen pozla tüm kesimlerin tepkisini çeken ve hakkında soruşturma da başlatılan Eda Taşpınar savcılığa giderek ifade vermiş ve uzun süre bu olay gündemden düşmemişti. Tüm eleştirilere aldırış etmeyen Taşpınar dünyayı gezmeye devam ediyor. Bir süredir İtalya’da olan Taşpınar İtalya’nın ünlü tatil noktalarını ziyaret ediyor. İtalya’nın ünlü bir köyü olan Riomaggiore’de yaptığı paylaşımları takipçileri ile paylaşan Taşpınar yine İtalya’da Portovenere noktasında paylaşımlarını takipçilerine sundu.
Geçtiğimiz yıl Four Seasons Oteli bahçesinde bulunan camide müstehcen poz vererek takipçileri ile paylaşan Eda Taşpınar sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmemeye devam ediyor. Tarihi Sultanahmet Cezaevi iken tartışmalı bir şekilde otele dönüştürülen ve tarihi katlettiği gerekçesiyle birçok davaya muhatap olan Sultanahmet Four Seasons Oteli’nin içerisinde bulunan Hayyatin-i Hassa Camii’nde çekilen müstehcen bir fotoğraf gündeme “bomba” gibi düşmüştü. Taşpınar eleştirilere kulak asmadan dünyayı gezmeye devam ediyor. Taşpınar, İtalya’da ünlü noktaları gezmeye devam ediyor. İtalya’dan paylaşımları ile yine gündeme oturan Taşpınar “cami’de çıplak poz vererek eleştirilerin odağı olduğu halde, aldırış etmeden dünyayı gezmeye devam ediyor. Yazı da İtalya’da geçirmeye” yorumlarının yapılmasına neden oldu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB