Çakmak: Kimsenin ÖSYM'ye güveni kalmadı

Çakmak: Kimsenin ÖSYM

İYİ Parti Melikgazi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Mert Çakmak yazılı açıklama yaparak ÖSYM sınavlarını eleştirdi.

Partisinin Melikgazi Yönetim Kurulu Üyesi Ve Arge Başkanı  Hasan Mert Çakmak  yazılı açıklama yaparak "Her geçen gün aceba bugün  daha fazla ne olabilir diye uyanıyoruz. Ösym kurumuna kimsenin güveni kalmadı  sınava girenler feryat ediyor her gün  binlerce twit atılıyor 11 madde iddia var  ösym sessiz kalıyor  insan emeği bu kadar ucuzmu  o gençler gece gündüz kafasını bu işe yordu  bir genç bu sabah şöyle mesaj atmış işte sizinle paylaşıyorum "
burda bir yıllık çalışmamın emeklerimin ,bu kitaplara döktüğüm  paraların çöp oluşunun resmi var. Bu sınavın düzeyinin çok çalışmayla vs. Kesinlikle hiçbir alakası yoktu.Bilgi ölçme sınavı değildi. Bu sınav için bi yıldır kendimden o kadar ödün verdim ki , Değmedi… " o kadar doğru bir şekilde özetlemişki genç kardeşimiz  hayaller umutlar yıkılıyor yapmayın yazık ediyorsunuz.  Bir başka mesaji daha sizlerle paylaşmak istiyorum
 “İnsanları KPSS’ye çalıştıra çalıştıra maaşsız profesörler yetiştirdiniz.Sonra da zekası bu kadar ki atanamıyor diyen cahillerin ağzına sakız ettiniz.”  Durum bu şekilde fazla söze gerek yok  gidiyorlar az kaldı insanımız güven içinde olacak emeğinin karşılığını alacak. Ben utanç duyuyorum bu tabloyla mücadelemiz böyle şeylerin  yaşanmaması için." şeklinde konuştu.