BÜYÜKŞEHİR’DEN NAKIŞ’A MORAL

BÜYÜKŞEHİR’DEN NAKIŞ’A MORAL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından en az etkilenmemiz için çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da bu süreçte evde kalmak zorunda olanlara yönelik çalışmalar yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., korona virüs nedeniyle karantinaya alınan Talas ilçesindeki Nakış apartmanı önünde moral etkinliği yaptı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından en az etkilenmenin yolları arasında evde kalmak, sağlıklı beslenmek ve moralli olmak gibi unsurlar geliyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. de bu süreçte moral-motivasyon kaynağı olmaya ve evde hayatın olduğunu anlatmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ekibi bu kez Talas’ta Nakış apartmanı önündeydi. Nakış apartmanında bir kişide korona virüs çıkması üzerine karantina altına alınan apartman sakinlerine yönelik moral etkinliği düzenlendi. Apartman önünde yapılan etkinliğe Nakış apartmanı başta olmak üzere çevre apartmanlardaki sakinler balkonlarından katıldı.

Müzik eşliğinde spor ve dans gösterisine evlerinin balkonlarından katılanlar, mehter marşlarına da Türk Bayraklarını sallayarak eşlik ettiler. Spor A.Ş. ekipleri aparman sakinlerinden bu süreçte büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanları ve polisler için de alkış istedi.

Nakış apartmanı başta olmak üzere evlerinde kalmak zorunda kalan 60 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımıza moral veren Spor A.Ş. ekipleri, gece sonunda vatandaşların alkışlarıyla uğurlandı.