BÜYÜKŞEHİR’DEN LÖSEMİLİLERE HEM MORAL HEM SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BÜYÜKŞEHİR’DEN LÖSEMİLİLERE HEM MORAL HEM SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bu kez lösemili hastalara moral verdi, sürpriz doğum gününde duygu dolu anlar yaşandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., korana virüsle mücadele sürecinde yaptığı etkinliklerle moral ve motivasyon kaynağı oldu. Yaptığı etkinliklerle takdir toplayan Spor A.Ş. bu kez lösemili hastalara moral verdi. Etkinlik sırasında bir de sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. eğitmenleri müzik eşliğindeki spor ve dans gösterileri ile Erciyes Üniversitesi Fevzi Mercan-Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi önündeydi. Spor A.Ş. eğitmenleri, lösemili hastaların bu dönemde en çok ihtiyaç duydukları moral ve motivasyon için gösteriler yaptılar.

Gösteriler sırasında sürpriz bir doğum günü kutlaması da gerçekleştirildi. 9 yaşındaki lösemi hastası Kübra Akdağ’ın doğum günü Spor A.Ş. ekipleri tarafından kutlandı. Kübra ise bu görüntüleri diğer hastalarla birlikte odasının penceresinden izledi. Duygu dolu anların yaşandığı gösterilerde hastanelerdeki tüm hastalara şifa temennisinde bulunuldu.