Tarih: 09.09.2024 14:13

Büyükşehirden üniversite öğrencilerine özel giysi yıkama merkezi

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla ücretsiz giysi yıkama merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Kurtuluş, Beşevler ve Araplar’dan sonra Emniyet Mahallesi’ndeki yeni Giysi Yıkama Merkezi, ‘Ders Çalışmak Sizden, Giysilerinizi Yıkamak Bizden’ sloganıyla öğrencilerin hizmetine açıldı.
ABB, öğrenci dostu bir anlayışla okul öncesinden üniversite eğitimine kadar öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Etkinlik merkezleri, çalışma istasyonları, kişisel gelişim merkezi ve çeşitli eğitim-öğretim destekleriyle öğrencilerin yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirdiği ‘Giysi Yıkama Merkezleri’ ile üniversite öğrencilerinin çamaşırlarını ücretsiz yıkayarak bütçelerine katkıda bulunuyor.
‘Ders çalışmak sizden, giysilerinizi yıkamak bizden’
Öğrencilerin yanı sıra engelli ve yaşlı vatandaşların da faydalandığı Kurtuluş, Beşevler ve Araplar Giysi Yıkama Merkezleri’nin ardından dördüncü Giysi Yıkama Merkezi, Emniyet Mahallesi’nde ‘Ders Çalışmak Sizden, Giysilerinizi Yıkamak Bizden’ sloganıyla üniversite öğrencilerinin hizmetine sunuldu.

“Üniversite Ankara’da okunur”
Atasoy Sokak 7 numaradaki yeni Giysi Yıkama Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak giysi yıkama hizmetleri vermekteyiz. Bugün bu hizmetimize bir yenisini daha ekliyoruz. Şu anda bulunduğumuz yer Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi’ne çok yakın bir konumda. Genellikle üniversite öğrencilerimizin tercih ettiği, haftanın 7 günü açık yıkama, kurulama ve ütü hizmeti sunduğumuz merkezimiz bugün itibarıyla faaliyete geçmiştir. Tüm üniversiteli öğrencilerimize yeni eğitim öğretim dönemlerinde başarılar diliyor, ‘Üniversite Ankara’da Okunur’ sloganıyla hepsini merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.

Haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek
Üniversite öğrencileri, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına başvurarak alacakları öğrenci kartıyla yeni Giysi Yıkama Merkezi’ne gelerek bu hizmetten faydalanabilecek. Yenimahalle ilçesi Emniyet Mahallesi Atasoy Sokak No: 7/A adresindeki merkez, hafta sonu 12.00-13.00 saatleri dışında haftanın 7 günü 09.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet verecek. İçerisinde 10 adet çamaşır yıkama ve 5 adet de kurutma makinesi bulunan Giysi Yıkama Merkezi’nde öğrenciler, deterjan ve ütü için de herhangi bir ücret ödemeyecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB