Tarih: 12.09.2024 12:38

Büyükşehir’den Bursaspor’a destek

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin en büyük marka değeri olan Bursaspor’a gelir sağlayıcı destekler konusunda öncülük etmeye devam ediyor. Maç günleri taraftarların Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu içi ve çevresinde yaşadığı büfe sıkıntısı, BURFAŞ Mobil Kafe ve yeme-içme stantlarıyla çözüme kavuşturuldu.
Her fırsatta Bursaspor ve taraftarının yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, desteklerine bir yenisini daha ekledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi, uzun süredir hizmet vermeyen stadyum içi büfeleri, BURFAŞ’ın kaliteli ürün ve uygun fiyat politikasıyla yeniden hizmete açıyor. Stadyum içinde bulunan 8 adet büfenin yanı sıra 1 adet BURFAŞ Mobil Kafe ve 3 adet yeme-içme standı, stadyum çevresinde konumlanarak maç öncesi ve sonrası taraftarın ihtiyacını karşılayacak. Yapılan anlaşma doğrultusunda büfe ve stantlardan elde edilen gelirin önemli bir kısmı da Bursaspor Kulübü’ne kalacak.
Bursaspor’dan teşekkür mesajı
Bursaspor Kulübü, yapılan anlaşma sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Bursaspor resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in takdiriyle, taraftarlarımızın uzun süredir eksikliğini çektiği stadyum çevresindeki büfe sıkıntısı, BURFAŞ Mobil Kafe ve Yeme-İçme Stantlarıyla çözüme kavuşturulmuştur. Stadyum içinde de hizmet verecek BURFAŞ Mobil Kafe ve Yeme-İçme Stantları, kulübümüze de gelir sağlayacaktır. İlk günden bu yana desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e teşekkürlerimizi sunarız” ifadeleri kullanıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB