Tarih: 21.07.2024 20:45

Büyükşehir gençlik kampı hazılıklarını tamamladı

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, lise öğrencilerinin soyut matematik ve fizik alanlarına ilgilerini geliştirmek ve gençlerin yaz tatillerinin dolu dolu geçirmeleri amacıyla hazırladığı “Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampı” hazırlıkları tamamlandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun kısa süre önce müjdesini verdiği “Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampı” hazırlıkları tamamlandı. Lise öğrencilerinin soyut matematik ve fizik alanlarına ilgilerini geliştirmek ve gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri amacıyla düzenlenecek Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampı 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Cankurtaran Mesireliğindeki kamp alanına sabah erken saatlerde ulaşacak lise öğrencileri 5’er günlük olacak şekilde planlanan kamptan faydalanacak. Dolu dolu ve eğlenceli geçecek programın yeni dönem Denizli Büyükşehir’in kendi sayfasından bakabilecekler. Kampın ilk etabı 22-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Kamp programı lise müfredatı ya da üniversite giriş sınavı gibi belli bir alana yönelik olmayacak. Matematik, fizik ve satranç alanlarına meraklı öğrencilere ulaşmanın hedeflendiği etkinlikte öğrencilerin soyut matematik ve fizik alanlarına ilgilerinin geliştirilmesi amaçlanacak. Kampın yanında gençlere yönelik seminer, söyleşi, araştırma toplantıları, resital, gökbilim ve gökyüzü gözlem, oryantiring, drama, tiyatro, spor, resim, karikatür, sinema gibi etkinlikler düzenlenecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB