Büyük Zafer Büyükşehir ile bir başka yaşanacak

27.08.2024 12:28:32

Büyük Zafer Büyükşehir ile bir başka yaşanacak

Denizlililer, Zafer Bayramı coşkusunu Büyükşehir Belediyesinin 30 Ağustos Cuma günü Delikliçınar Meydanı’nda saat 21.00’de düzenleyeceği efsane sanatçı Edip Akbayram konseri ile bir başka yaşayacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda halkın bayram coşkusu ve sevincini doyasıya yaşaması için dev bir organizasyona imza atıyor. Tarihi zaferin 102. yıldönümünde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen özel kutlama programında sevilen usta sanatçı Edip Akbayram sevilen şarkılarını Denizlililer için seslendirecek. Muhteşem sesi ve şarkılarıyla geçmişten bugüne eserleriyle tanınan Edip Akbayram’ı Denizlililerle bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesinin konser organizasyonu Cuma günü (30 Ağustos 2024) Delikliçınar Meydanı’nda saat 21.00’de başlayacak. Edip Akbayram’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği konser ile Denizlililer 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu bir başka yaşayacak.

"Tarihi zaferin coşkusunu doyasıya yaşayacağız"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sevilen usta sanatçı Edip Akbayram’ın sahne alacağı 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserinde tarihi zaferin coşkusunu hep birlikte doyasıya yaşayacaklarını vurgulayarak, tüm hemşehrilerini bu özel organizasyona davet etti.