Bursa'da BESAŞ pidesi 25 liraya satılacak

Bursa

450 gramlık BESAŞ pidesi, piyasa fiyatının yarısına, 25 liradan satışa sunulacak.

Ramazan Sofralarına Ekonomik Katkı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan 450 gramlık BESAŞ pidesinin 25 liradan tüketiciye ulaştırılacağını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BESAŞ vasıtasıyla vatandaşlara sağlıklı ve uygun fiyatlı gıda ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Bozbey, pidelerin piyasa fiyatının yaklaşık yarısına satışa sunulacağını vurguladı.

Piyasa Fiyatının Yarısına Sunuluyor

Bozbey, piyasa şartlarına göre oldukça uygun bir fiyat politikası izlediklerini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: "Vatandaşlarımızın sofralarına katkı sunmaya devam ediyoruz. Piyasada aynı gramaja sahip bir pideye 45 lira ödenirken, biz sağlıklı ve uygun fiyatlı pidelerimizi piyasa fiyatının yaklaşık yarısına, yani 25 liraya vatandaşlarımıza sunuyoruz."

Her Sofraya Bereket Ulaşacak

Başkan Bozbey, "Ramazan ayında pidesiz ev, iftarda bütçeyi dert eden tek bir hanemiz kalmasın diye her sofraya bereketi ulaştırmak için çalışıyoruz." dedi. Bursa genelindeki tüm BESAŞ bayilerinde satışa sunulacak olan ekonomik pidelerle, dar gelirli ailelerin iftar sofralarına doğrudan katkı sağlanması hedefleniyor.