Bursa Terminali’nde yılbaşı dönüş yoğunluğu yaşandı

Bursa Terminali’nde yılbaşı dönüş yoğunluğu yaşandı

Dört günlük yılbaşı tatilinin sona ermesiyle Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, özellikle İstanbul yönüne dönüş yapacak yolcuların oluşturduğu yoğunluk gün boyu sürdü.

Terminale Akın Eden Yolcular

Yılbaşı ve kar tatili nedeniyle verilen dört günlük tatilin bitmesiyle, İstanbul ve diğer şehirlere dönmek isteyen Bursalılar, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yoğunluk oluşturdu. Tatilin sona ermesiyle özellikle İstanbul yönüne seyahat etmek isteyen vatandaşların terminale akın ettiği gözlemlendi.

Uzayan Kuyruklar ve Artan Seferler

Yoğunluk gün boyunca devam ederken, yolcular bilet gişeleri ve peronlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Talepteki artışa karşılık, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BBBUS'un sefer sayısı artırıldı.

Yoğun Taşımacılık ve Beklentiler

Bursa Terminali ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında, yaklaşık bir dakika arayla toplam on bir araç sefer yaparak yolcu taşıdı. Yetkililer, dönüş yoğunluğunun akşam saatlerine kadar devam etmesinin beklendiğini ifade etti.