Buharkent İstiklal Anaokulu’nda sona gelindi

10.09.2024 09:30:52

Buharkent İstiklal Anaokulu’nda sona gelindi

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yapılan 4 derslikli İstiklal Anaokulu’nda çalışmalarda sona gelinirken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, anaokulunun yakın zamanda kapılarını açacağını duyurdu.

Buharkent’te yapımı tamamlanmak üzere olan 4 derslikli modern İstiklal Anaokulu, kısa süre içinde minik öğrencilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Eğitimde kaliteyi artırma amacıyla inşa edilen anaokulu, çocukların güvenli ve donanımlı bir ortamda eğitim alması için tasarlanırken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, anaokulunun kısa zamanda kapılarını açacağını duyurdu. Buharkent Kaymakamı Cuma Omurca ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erol, tüm hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Başkan Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Buharkent’te 4 derslikli modern İstiklal Anaokulu, yakın zamanda kapılarını minik öğrencilerimize açıyor. Eğitimde kaliteyi artırma hedefiyle inşa edilen anaokulumuzda, çocuklarımızın güvenli ve donanımlı bir ortamda eğitim alması için tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere. Kaymakamımız Cuma Omurca ile birlikle anaokulumuzun son hazırlıkları yerinde inceledik. İlçemizin eğitim standartlarını yükseltmeye yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” ifadelerine yer verdi.