Tarih: 21.07.2024 15:38

Bodrum FK’nın kombine satışlarına yoğun ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Sipay Bodrum Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi kombine biletlerini genel satışa çıkardı. Taraftarlar kombine satışlarına, sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun ilgi gösterdi.
Süper Ligin yeni temsilcisi Bodrum FK’da kombine satışları başladı. Kombine alımları, ilk etapta geçen sezon kombine sahiplerine öncelik tanınarak başlandı. 20 Temmuz’da öncelikli satışlar sona erdi. Bugün saat 10.00 itibarıyla tüm taraftarlar için kombine satışı başladı. Taraftarlar, kombine satışlarının yapıldığı Gümbet Tesisleri’ne kapıların açılmasıyla birlikte akın etti. Aktif durumda olan Bodrum FK Passolig kartı ile kombine satışları yapılırken, taraftarlar maçları tribünde takip edebilmek için kombine satışlarına ilk günde yoğun ilgi gösterdi.
Öte yandan, Gümbet Tesisleri’nde devam eden kombine alımları için saat 10.00 ila 18.00 arasında hizmet verildiği belirtildi. Tesislerde yapılan satışların yanı sıra, Passo uygulaması ve Passolig web sitesi üzerinden de kombine satışlarının yapılabildiği ifade edildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB