Tarih: 04.08.2024 15:46

Bodrum FK stadyumundaki son gelişmeleri yerinde inceledi

Facebook Twitter Linked-in

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve beraberindeki heyet tarihinde ilk kez Süper Ligde mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü’nün yeni sezon öncesi stadyumdaki çalışmalarını yerinde inceledi. Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, çalışmalar hakkında Başkan Mandalinci’ye bilgi aktardı.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve beraberindeki heyet tarihinde ilk kez Süper Ligde mücadele edecek Bodrum FK’nın yeni sezon öncesi stadyumdaki çalışmalarını yerinde inceledi. Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, Mandalinci ve beraberindeki heyete yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Mandalinci, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek Bodrum FK’ya yeni sezonda başarılar diledi.

Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat Bodrum FK yönetimi tüm gücüyle stadı Süper Lig’in ilk maçına yetiştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek “Bodrum FK maçlarını inşallah Bodrum Stadyumu’nda oynayacak biz de var gücümüzle stadyumda çalışmalarımıza devam ediyoruz inşallah Bodrum halkı Bodrum FK’nın maçlarını ilçede izleme fırsatı bulacak” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB