Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde, tabanca ve bıçağın kullanıldığı bir kavganın ardından yargılanan sanıkların cezaları belli oldu. Gültepe Mahallesi Gelincik Sokak'ta 15 katlı bir binada meydana gelen olay, eski sakin ile bina görevlisi arasında yaşanan anlaşmazlıkla başladı.
Daha önce binada oturan Y.D. ile bina görevlisi R.K. arasında çıkan kavgada, R.K. tabancadan çıkan bir kurşunla yaralandı. Yaralı R.K., olayın meydana geldiği birinci kattan atlayarak sundurmanın üzerine düştü. Tarafların karşılıklı şikayetçi olduğu bu olay, Kayseri 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.
Mahkeme heyeti, Y.D.'ye 'kasten yaralama' suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezası verdi. R.K.'ye ise ruhsatsız silah bulundurmaktan dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezası hükmetti. Mahkeme, R.K. hakkındaki yağma suçlamasından ise beraat kararı vererek davayı sonuçlandırdı.