BİLGENESİL OKULLARI´NDAN ?ŞEHİT AİLELERİ´ YARARINA KERMES

BİLGENESİL OKULLARI´NDAN ?ŞEHİT AİLELERİ´ YARARINA KERMES

İlimizde eğitim-öğretimin yeni isimlerinden Bilge Nesil Okulları ?Çanakkale Haftası´ nedeniyle öğrenci velilerinin de isteğiyle bir kermes düzenleyecek. Bu kermeste ana tema ?Şehit Aileleri Yararı´. Özellikle öğrenci velilerinin böyle bir etkinlik yapmak

İlimizde eğitim-öğretimin yeni isimlerinden Bilge Nesil Okulları ?Çanakkale Haftası´ nedeniyle öğrenci velilerinin de isteğiyle bir kermes düzenleyecek. Bu kermeste ana tema ?Şehit Aileleri Yararı´. Özellikle öğrenci velilerinin böyle bir etkinlik yapmak istediğini belirten Bilge Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel, etkinliğin cumartesi günü saat 10.00´da başlayacağını söyledi.

Tuana restorantta basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluşan Bilge Nesil Okulları yöneticileri gerçekleştirecekleri kermes etkinliği hakkında bilgiler verdiler.

?Şehit Aileleri Yararına´ düzenlenen kermesin öğrenci velileri tarafından yoğun destek gördüğünü belirten Bilge Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel etkinlik hakkında bilgi verdi. Döngel açıklamasında gelirin adresini belirterek şöyle dedi: ?Bilge Nesil Okulları olarak bizler hem bakanlığımızın sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, hem de  Çanakkale ve Afrin şehitlerini anmak amacıyla şehit ailelerinin çocuklarına yardımda bulunmak amacıyla bir kermes düzenledik. Elbette devletimiz gerekeni yapıyor ancak toplumun herkesimi de, devletimizin yanında olmaya gayret ediyor. Okul camiasında bulunan gençlerimiz, üzerinde yaşadığı toprağın kıymetini bilmeliler. Bu yüzden böyle projelerin geliştirilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda bizler şehit ailelerimize katkı olması için kermes düzenledik 24 Mart´ta yapılacak kermesimize tüm Kayseri halkını davet ediyoruz.?