Bilecik’te gençlik ve spor alanına 1 milyar 100 milyon TL’lik kapsamlı bir yatırım yapılacağı açıklandı. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir ve belediye başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya gelerek Bilecik’in gençliği ve spor altyapısı için planlanan yatırımları değerlendirdi.
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım tarafından duyurulan yatırım kapsamında gençlik merkezleri, yarı olimpik yüzme havuzları, spor salonları, halı sahalar ve basketbol sahaları ile öğrenciler için yurt yatırımları hayata geçirilecek. Projelerin, Bilecik merkez ve ilçelerinin tamamında gençliğe ve spora büyük katkı sağlaması hedefleniyor.
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Gençlerimizin daha iyi imkanlarda spor yapabilmesi için desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a ve Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir’e teşekkür ediyoruz" dedi. Yıldırım, bu yatırımın Bilecik’in gençliği için yeni bir dönemin kapısını açtığını ve sporun her alanında fırsat eşitliği sağlayacağını vurguladı.