Beyoğlu’nda etkili olan şiddetli rüzgar, Sağıroğlu Sokak’ta bulunan bir ağacın dallarını kırarak, dalların yakındaki bir binanın üzerine devrilmesine neden oldu. Olay, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine yetkililere bildirildi.
İhbarı değerlendiren ekipler, olay yerine itfaiye gönderdi. İtfaiye ekipleri, binanın üzerine düşen ve tehlike arz eden dalları titizlikle kaldırarak bölgedeki acil riski ortadan kaldırdı.
Olay sonucunda, dalların düştüğü binada bir dairede maddi hasar meydana geldi. Ayrıca, mahallenin su tesisatında da hasar oluştuğu tespit edildi. Mahalle sakinleri, geçtiğimiz yıl da aynı ağacın dallarının benzer şekilde kırılarak binanın üzerine düştüğünü ve kırık dalların aylarca bina üzerinde kaldığını, bu durumun tekrarlanmasından duydukları rahatsızlığı dile getirdi.