Beyoğlu'nda 4 Katlı Binada Çıkan Yangında İki Kişi Çatıya Sığındı

Beyoğlu

Beyoğlu Ömer Hayyam Caddesi'nde akşam saatlerinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. Dumandan etkilenen iki bina sakini çatıya sığınırken, mahalle sakinleri ve ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Gece Vakti Alevlerle Sarsılan Sokak

Beyoğlu Ömer Hayyam Caddesi Camcı Musa Sokak'ta, akşam saat 21.00 sıralarında, dört katlı bir binanın birinci katında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan alevler, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek katı komple sardı. Yangın sırasında çeşitli patlamalar meydana geldi.

Çatıya Sığınan İki Kişi Kurtarıldı

İddiaya göre, üst katta bulunan ve dumandan etkilenen iki bina sakini, kendilerini çatıya attı. Mahalle sakinlerinin çabalarıyla çatıya sığınan bu iki kişi olay yerinden kurtarıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekiplerin Hızlı Müdahalesi

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik yoğun çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları sonrasında tamamen söndürüldü. İlk müdahale sonrasında dumandan etkilenen iki kişi, sağlık kontrolleri için bölgedeki en yakın devlet hastanesine kaldırıldı. Yangının çıktığı birinci katta ölen veya yaralanan olmadı.

Sokak Güvenlik Önlemleriyle Kapatıldı

Polis ekipleri, yangının gerçekleştiği sokağın giriş ve çıkışını trafiğe kapattı ve kontrollü bir şekilde güvenlik önlemi aldı. Yangının sebebine yönelik incelemeler başlatıldı.