Beyağaç Topuklu Yaylası tozdan çamurdan kurtuldu

Beyağaç Topuklu Yaylası tozdan çamurdan kurtuldu

Beyağaç Topuklu Yaylası tozdan çamurdan kurtuldu

Türkiye’nin en önemli astro turizm merkezlerinden birisi olan Denizli’nin Beyağaç Topuklu Yaylası, Beyağaç Belediyesinin hayata geçirdiği projeyle asfalt yola kavuştu.

Geçtiğimiz ay dördüncüsü düzenlenen Topuklu Yaylası Ethem Hoca ile Gökyüzü Gözlem Etkinliklerine ev sahipliği yapan ve “Karanlık Gökyüzü Parkı” ilan edilmesi için çalışmaların devam ettiği Beyağaç’ın Topuklu Yaylasında üst yapı çalışmaları devam ediyor. Beyağaç Belediyesinin Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüyle birlikte yürüttüğü proje sayesinde, 1700 rakımlı yaylaya giden yol asfaltlanarak, toz ve çamurdan kurtarıldı.

Beyağaç’ın gözde doğa harikalarından biri olan Topuklu Yaylasında hafta sonu tamamlanan asfaltlama çalışmalarını bizzat yerinde yöneten Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, “Yurt ve yurt dışından her yıl çok sayıda misafir ağırladığımız Topuklu Yaylamızda asfaltlama çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e ve Denizli milletvekillerine hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Beyağaçlı vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.