BEUN, öğrencilerini havalimanı ve otobüs terminallerinde karşıladı

BEUN, öğrencilerini havalimanı ve otobüs terminallerinde karşıladı

BEUN, öğrencilerini havalimanı ve otobüs terminallerinde karşıladı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2024-2025 Akademik Yılı’nda öğrencilerini Zonguldak Havalimanı ile il ve ilçe otobüs terminallerinde karşıladı.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı’na başlamaya hazırlanan öğrencilerini Zonguldak Havalimanı ile il ve ilçe otobüs terminallerinde düzenlenen organizasyon ile samimi bir hava içerisinde karşıladı. BEUN akademik ve idari personelden oluşan görevliler tarafından havalimanı ve otobüs terminallerinde karşılanan öğrenciler, üniversitenin düzenlediği bu özel karşılamayla hem il ve ilçeyi tanıma olanağını hem de yurt ve kampüslerine ulaşım süreçlerinde rahat bir deneyim yaşama ortamı buldular.
BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, öğrencileri karşılama organizasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Üniversitemize yeni gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizim için büyük bir önem taşırken akademik eğitim yolculuklarına adım atacak olan gençlerimizin, Zonguldak’ta kendilerini evlerinde hissetmeleri de oldukça kıymetlidir. Bu yıl itibarıyla da öğrencilerimize destek olabilmek ve onların adaptasyon süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla havalimanı ve otobüs terminallerinde öğrencilerimizin yanlarında olduk. Bununla birlikte öğrenci odaklı bir Üniversite olarak, öğrencilerimizin başarılı bir akademik öğrenim hayatı geçirmeleri için her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca organizasyon sürecinde bizlere destek olan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile il ve ilçe belediyelerine teşekkür ediyorum." ifadelerini dile getirdi.