BEUN İlahiyat Fakültesi'ne Yeni Okuma Salonu Açıldı

BEUN İlahiyat Fakültesi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğrencilerin akademik çalışmalarına katkı sunacak yeni bir okuma salonu hizmete girdi.

Öğrencilere Nitelikli Bir Çalışma Ortamı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) İlahiyat Fakültesi bünyesinde, öğrencilerin akademik çalışmalarına katkı sunmak amacıyla hazırlanan yeni Okuma Salonu, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Törene Geniş Bir Katılım

İlahiyat Fakültesi'nde gerçekleştirilen açılış törenine BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara'nın yanı sıra akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Ferah ve Zengin Bir Kaynak Merkezi

Öğrencilerin kullanımına sunulan okuma salonu, ferah yapısı, sessiz çalışma ortamı ve zengin kaynak çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Din bilimleri başta olmak üzere farklı alanlarda çok sayıda kaynak eserin yer aldığı salonun, öğrencilerin ders çalışmalarına, araştırmalarına ve akademik gelişimlerine önemli katkı sağlaması hedefleniyor.

Rektör Özölçer'den Anlamlı Mesaj

Açılış programında konuşan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversite olarak öğrencilerin nitelikli bir eğitim ortamında yetişmeleri için fiziki ve akademik imkânları geliştirmeye büyük önem verdiklerini ifade etti. Okuma kültürünün ve bilimsel araştırmanın güçlü eğitim ortamlarının vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını vurgulayan Rektör Özölçer, "Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini destekleyecek, araştırma ve okuma alışkanlıklarını güçlendirecek böyle nitelikli bir alanın Üniversitemize kazandırılmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum" dedi.

Bilginin Üretildiği ve Paylaşıldığı Mekânlar

Rektör Özölçer, bilginin üretildiği, paylaşıldığı ve korunduğu mekânlar olarak okuma ve çalışma alanlarının üniversite hayatında son derece önemli bir yere sahip olduğuna inandıklarını belirterek, bu doğrultuda öğrencilerin daha verimli bir akademik ortamda çalışmalarını sürdürebilmeleri için fiziki imkânları sürekli geliştirmeye gayret ettiklerini söyledi. Emek veren tüm personele teşekkür eden Özölçer, salonun hayırlı olmasını diledi.

Program Hatıra Fotoğrafı ile Sona Erdi

Program, okuma salonunun gezilmesi ve öğrencilerle yapılan sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.