Besra ve Sibel madalyalarıyla Başkan Kavuş’u ziyaret etti

Besra ve Sibel madalyalarıyla Başkan Kavuş’u ziyaret etti

Besra ve Sibel madalyalarıyla Başkan Kavuş’u ziyaret etti

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’ndan madalyalarla dönen Meram Belediyespor’un para halter sporcuları Besra Duman ve Sibel Çam, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti. Başarılı sporcuları Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ile birlikte karşılayan Başkan Kavuş, büyük gurur yaşadıklarını belirtti.
Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda, Türkiye’yi başarıyla temsil edem Meram Belediyesporlu para halter sporcuları Besra Duman ve Sibel Çam, Meram Belediyesi’ni ziyaret etti. Paris’te kazandıkları madalyaları yanlarında getiren başarılı sporcuları Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş karşıladı.
55 kilogramda yarışan ve 113 kilogramlık kaldırışıyla gümüş madalya kazanan Besra Duman ile 72 kilogramda yarışan ve 120 kilogramlık kaldırışıyla bronz madalya kazanan Sibel Çam, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ederek kendilerine verilen desteğin karşılığı olarak Paris Paralimpik Oyunları’ndan madalyalarla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Kendilerine duyulan güvenle birlikte 2028 Los Angeles Paralimpik Oyunları’nda altın madalyayı hedeflediklerini belirten sporcular, ay-yıldızlı forma altında Meram’a, Konya’ya ve ülkemize gurur yaşatmak istediklerini ifade ettiler.

Kaymakam Yılmaz’dan milli sporculara tebrik
Besra Duman ve Sibel Çam’ı tebrik eden Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, “Böylesine önemli bir organizasyona ilçemizden katılarak milli forma altında göstermiş oldukları başarı dolayısıyla sporcularımıza ve antrenörlerine şükranlarımı sunuyorum. Evlatlarını spora yönlendiren ailelerimize ve onlara destek olan Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Besra ve Sibel’lerin daha çok yetişmesi gayretinde olacağız”
Milli duyguların kendileri için her zaman daha farklı bir yere sahip olduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan olimpiyatlarda kazanılan başarının çok değerli olduğunu belirtti. Başkan Kavuş, “Meram Belediyesporlu sporcularımız bizleri her zaman onurlandırdı. Gerek ulusal gerekse uluslararası şampiyonalarda alınan başarılar spora verdiğimiz desteğin ne kadar kıymetli olduğunu her zaman gözler önüne serdi. Milli forma altında gösterilen başarının ise bizim için apayrı bir yeri var. 2024 Paris Paralimpik Oyunları’nda göğsümüzü kabartan para halter sporcularımız Besra Duman ve Sibel Çam’ı tebrik ediyor, ülkemize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkür ise onları yetiştiren hocalarımıza ve ailelerimize. Gençler bizim geleceğimiz ve biz geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Meram Belediyesi olarak Besra ve Sibel’lerin daha da çok yetişmesi için çalışarak ülke sporuna başarılı ve ahlaklı sporcular kazandırma gayretinde olacağız” diye konuştu.